Sauve qui veut … een non-profitorganisatie die mensen opleidt in levensreddende technieken

Met Christophe aan het roer is het belangrijkste doel van Sauve qui Veut om een EHBO-opleiding toegankelijk en betaalbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen. De VZW organiseert opleidingen in Wallonië en voor particulieren. Ze werkt regelmatig als nomade voor verenigingen, sociale ondernemingen en jongeren.

Dankzij Sauve qui Veut kunnen verenigingen niet alleen profiteren van dezelfde tarieven als particulieren. Maar de kers op de taart is dat jeugdgroepen (onder de 18) profiteren van een systematische korting van 20% op het trainingsaanbod. En dat … dat betekent dat we zoveel mogelijk mensen van jongs af aan kunnen opleiden.

Het doel van Christophe en zijn non-profitorganisatie is om levensreddende kennis uit de luxemarkt te halen en je handen nog levensreddender te maken!

Het was dus niet meer dan logisch dat er een ‘Yourescue – Sauve qui Veut’-partnerschap zou ontstaan. Omdat het doel van ons beiden, in onze respectieve sectoren, is om u te helpen levens te redden tegen de laagst mogelijke kosten!

Yourescue steunt Christophe persoonlijk in zijn inspanningen om trainingen aan te bieden die financieel toegankelijk zijn voor iedereen. Het is geen toeval dat Christophe een van onze ervaren trainers is 😉 De kans is groot dat je hem tegenkomt tijdens een EHBO-cursus bij ons!

Dus, als je een individu bent en eerste hulp wilt leren, neem dan contact op met Christophe’s VZW.

Als je een bedrijf bent, ben je bij ons aan het juiste adres – neem contact met ons op!